Seltenrijch boos op Navajas Sanchez

mainImage
Seltenrijch boos op Navajas Sanchez

Martin Seltenrijch, voorzitter van Barendrecht, is boos op Donny Navajas Sanchez. De club ontbond deze week het contract met de middenvelder die de afgelopen periode niet kon voetballen, omdat hij de voorkeur gaf aan zijn carrière als model in Milaan.

De oud-speler van de tweede divisionist vindt dat de club hem niet goed heeft behandeld. Dat zei hij dinsdag in een gesprek op Radio Rijnmond. Ook met trainers zou Barendrecht niet goed omgaan, volgens Navajas Sanchez.

''In november vertrok Navajas Sanchez naar Milaan om modellenwerk te doen. ''Hij had gewoon een doorlopend contract bij Barendrecht, maar wij wilden zijn toekomst niet in de weg staan. Na 14 dagen zou hij terugkomen, maar dat kwam hij niet. Wel vroeg hij een voorschot op zijn salaris. Soms appte hij dat hij snel terug zou keren, maar we hebben hem twee maanden niet gezien. In de tussentijd is hij wel gewoon in Nederland geweest, naar verjaardagen hoorde ik hem zeggen bij jullie op de radio. Maar wij hebben Donny niet gezien op de club'', aldus Martin Seltenrijch op de website van RTV Rijnmond.

Volgens Barendrecht zou Donny Navajas Sanchez meegaan op trainingskamp naar Valencia. “Dat was ook de bedoeling, maar op 29 december appte hij dat hij niet mee zou gaan. En het was al betaald hè'', aldus Seltenrijch. Navajas Sanchez speelde vijf jaar bij Barendrecht.


Foto: Digitaal Dagblad