Nieuw seizoen van FC Rijnmond start

mainImage
Nieuw seizoen van FC Rijnmond start

Vrijdag 3 augustus start het nieuwe seizoen van FC Rijnmond. Na een korte zomerstop is het sportseizoen weer begonnen en kan men kijken naar het laatste regionale voetbalnieuws.

FC Rijnmond en de heren verhuizen van de zondagavond naar maandagavond. Vanaf 17.20 uur wordt u op de hoogte gehouden van het meest recente voetbalnieuws uit de regio. Maandag was de dag van Sportclub Rijnmond. Het tv-programma voor de overige sport verdwijnt niet, maar blijft op maandagavond. Dit wordt gecombineerd met FC Rijnmond. Eerst het belangrijkste regionale voetbalnieuws, direct gevolgd door regionale topsport en achtergrondreportages.

FC Rijnmond is al bijna 10 jaar een regionale voetbaltalkshow. Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan om het voetbal in de regio te bespreken. Wordt Feyenoord kampioen? Weet Excelsior zich weer rechtstreeks te handhaven in de eredivisie? Keert Sparta direct terug op het hoogste niveau? En haalt FC Dordrecht wederom de play-offs? Je ziet het iedere maandag en vrijdag in FC Rijnmond, met de vaste presentatoren Bart Nolles en Etienne Verhoeff.


Foto: Digitaal Dagblad