Max van Dijk terug bij Barendrecht

mainImage
Max van Dijk terug bij Barendrecht

Het eerste elftal van BVV Barendrecht gaat zaterdag in de derde speelronde van de Tweede Divisie op bezoek bij De Treffers. Barendrecht pakte zaterdag zijn eerste overwinning van het seizoen, door op sportpark De Bongerd HFC met 1-0 te verslaan. Rowendley Martijn zorgde een kwartier voor tijd voor de enige treffer van de wedstrijd, waarna de overwinning tot opluchting van Barendrecht-trainer Albert van der Dussen over de streep werd getrokken. De oefenmeester is met zijn vernieuwde elftal nog zoekende naar de ideale samenstelling. Bovendien heeft Van der Dussen aan het begin van het seizoen al te maken met een aantal blessuregevallen. Zaterdag kan hij vermoedelijk wel weer beschikken over Max van Dijk, die het duel tegen HFC aan zich voorbij moest laten gaan na een trainingsblessure.

De Treffers boekte afgelopen weekend ook een eerste resultaat in de competitie, al moest het wel genoegen nemen met een punt. Bij FC Lienden werd met 1-1 gelijkgespeeld, waar een week eerder nog met ruime cijfers werd verloren van regerend kampioen Katwijk (1-4). Oud-prof Anton Janssen is trainer bij De Treffers, dat in de twee seizoenen Tweede Divisie nog niet wist te winnen van Barendrecht. In Groesbeek won Barendrecht twee jaar achtereen met 2-1 van De Treffers en op De Bongerd werd het eenmaal gelijk (2-2). Vorig jaar wonnen de rood/witten hun thuisbeurt tegen De Treffers wel met ruime cijfers (3-0).

Barendrecht wil de overwinning op HFC uiteraard een goed vervolg geven in Groesbeek. De wedstrijd op sportpark Zuid begint zaterdag om 18.00 uur.


Foto: Digitaal Dagblad