Jack van den Berg nog toeschouwer bij VVSB

mainImage
Jack van den Berg nog toeschouwer bij VVSB

De in de afgelopen week als opvolger van de weggestuurde trainer Albert van der Dussen aangestelde Jack van Berg was in Noordwijkerhout wel aanwezig bij de wedstrijd VVSB-Barendrecht (1-3), maar zat nog niet op de bank. Hij liet de coaching over aan zijn assistenten Jermaine Sandvliet en Warry van Wattum. Zelf stond Van den Berg bij bestuurslid technische zaken Rob van den Eijden achter het doel.
''Ik begin pas op 2 januari'', liet Jack van den Berg voor de camara's van Fox Sports weten. ''Ik heb nog geen training gedaan bij Barendrecht, omdat ik pas donderdagavond tot een akkoord ben gekomen. Ik ken de spelers van Barendrecht nog niet eens allemaal. Na de feestdagen gaan we beginnen''.
Van den Berg is niet bang voor een afbreukrisico. ''Welnee, ik ben 59 jaar. Dan maak je je niet meer zo veel zorgen om je trainersloopbaan,'' aldus de Barendrechter die een paar weken geleden op zijn beurt werd weggestuurd door Katwijk. Daarmee werd hij een paar maanden geleden nog kampioen in de Tweede Divisie.


Foto: Digitaal Dagblad