El Ahmadi vertrekt, weg vrij voor Clasie

mainImage
El Ahmadi vertrekt, weg vrij voor Clasie

Karim El Ahmadi vervolgt volgens Voetbal International zijn loopbaan bij Al-Ittihad. De middenvelder van Feyenoord tekent spoedig een contract bij de achtvoudig landskampioen van Saoedi-Arabië en negeert daarmee Stade de Reims, dat ook in de race was.

Ondanks een nog een jaar doorlopende verbintenis bij Feyenoord, vertrekt de 33-jarige Marokkaans international transfervrij uit Rotterdam. Coach Giovanni van Bronckhorst gaf onlangs al aan dat hij El Ahmadi een avontuur gunt en dat hij niet zou gaan proberen om de middenvelder op andere gedachten te brengen. Feyenoord werkt mee aan een vertrek van zijn aanvoerder.

Met het vertrek van El Ahmadi verliest Feyenoord een van zijn belangrijkste spelers. De weg voor een terugkeer van Jordy Clasie ligt nu wel helemaal open. De middenvelder heeft aangegeven dat hij graag terug wil keren naar De Kuip, nu hij niet gelukkig is in het buitenland. Clasie (27) staat nog voor twee jaar onder contract bij Southampton en speelde vorig seizoen op huurbasis voor Club Brugge.

 


Foto: Digitaal Dagblad