Eerste training in de Kuip

mainImage
Eerste training in de Kuip

Feyenoord begint komende maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op maandag 25 juni wacht voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de eerste openbare training van het seizoen 2018-2019, die vanaf 14:30 uur plaatsvindt in De Kuip.

Supporters die maandag naar de training komen, hebben vanaf 13:30 uur (een uur voor aanvang van de training) toegang tot De Kuip, via de poorten 26 t/m 33. Bij de toegangspoorten vindt een fouillering plaats. Alleen het meenemen van kleine drinkpakjes van max. 30 cl in beperkte hoeveelheden is toegestaan. In het stadion kun je vervolgens plaatsnemen op de vakken Q, R, S, T, U en X. Vak Q geldt tijdens de training als gezinsvak. Het gezinsvak staat aangegeven met borden. Bezoekers van de eerste training kunnen gratis parkeren bij De Kuip, op de parkeerplaatsen P2 en een deel van P3/4.

Net als bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord is het niet toegestaan om vuurwerk (waaronder fakkels en rookpotten) mee te nemen en/of af te steken in het stadion. De club verzoekt tevens alle bezoekers zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren. Tijdens de eerste training van Feyenoord zijn de gedragsregels van de club van toepassing.


Foto: Digitaal Dagblad