BVV Barendrecht ontvangt FC Lienden om 15.30 uur

mainImage
BVV Barendrecht ontvangt FC Lienden om 15.30 uur

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht speelt zaterdag in de Tweede Divisie tegen FC Lienden. De rood/witten treffen daarmee een tegenstander die op dit moment eveneens in de degradatiezone staat. FC Lienden verloor afgelopen weekend met 4-2 van Jong Vitesse en bezet daardoor de zestiende plaats, één trede lager dan Barendrecht dat een punt meer heeft dan de Betuweploeg.

Zelf ging Barendrecht afgelopen weekend eveneens onderuit. In een spectaculair duel op De Bongerd leek Rijnsburgse Boys na een razendsnelle 3-0 voorsprong een gemakkelijke middag tegemoet te gaan, maar Barendrecht wist er toch nog een wedstrijd van te maken. De Bongerdbewoners stonden na negentig minuten met een 5-4 nederlaag wel met lege handen, maar de vier doelpunten waren wel een lichtpuntje voor de ploeg van trainer Albert van der Dussen.

De oefenmeester mist zaterdag een handvol spelers uit zijn selectie, maar kan wel weer beschikken over Yorick van Deelen. De back was tegen Rijnsburgse Boys geschorst maar zal tegen FC Lienden weer in actie komen. Het duel tussen Barendrecht en FC Lienden begint zaterdag om 15.30 uur en wordt ook live uitgezonden op Fox Sports.


Foto: Digitaal Dagblad