Barendrecht voor 3e periode tegen IJsselmeervogels

mainImage
Barendrecht voor 3e periode tegen IJsselmeervogels

Barendrecht 1 speelt zaterdag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, waarin het jacht maakt op de derde periodetitel. IJsselmeervogels is de tegenstander op sportpark De Bongerd.

Voorafgaand aan de laatste speelronde moet Barendrecht AFC op doelsaldo nog voor zich dulden in de stand van de derde periode. De Amsterdammers speelden zich vorig weekend veilig in de Tweede Divisie en gaan in de laatste speelronde op bezoek bij Excelsior Maassluis, op hetzelfde moment dat Barendrecht in eigen huis IJsselmeervogels ontvangt. Bij winst op IJsselmeervogels is Barendrecht dus wel afhankelijk van het resultaat in Maassluis om derde periode op te eisen. Mocht ook HHC Hardenberg punten verspelen, dan ligt ook de derde plaats op de eindrangschikking nog in het verschiet voor de rood/witten.

IJsselmeervogels zal het seizoen natuurlijk ook met een overwinning willen afsluiten. De recordkampioen sluit momenteel het linkerrijtje af en bezet de negende plaats. Eerder dit seizoen wist Barendrecht in Spakenburg te winnen: ondanks een veldoverwicht van De Vogels, trok Barendrecht in de slotfase de overwinning dankzij een doelpunt van Melvin Winterberg naar zich toe (1-0).

De wedstrijd op sportpark De Bongerd begint zaterdag – net als alle duels in de Tweede Divisie – om 15.30 uur.


Foto: Digitaal Dagblad