Barendrecht ontvangt HHC Hardenberg

mainImage
Barendrecht ontvangt HHC Hardenberg

Het eerste elftal van BVV Barendrecht komt zaterdag weer in eigen huis in actie. HHC Hardenberg is dan te gast op sportpark De Bongerd.

Het seizoen kent tot nu toe twee gezichten voor Barendrecht: de twee thuiswedstrijden werden gewonnen, de drie uitwedstrijden gingen verloren. Opvallend is verder dat Barendrecht in eigen huis nog geen treffer tegen kreeg, terwijl het buiten de eigen Bongerd nog niet tot scoren kwam. Afgelopen weekend was Excelsior Maassluis met 3-0 te sterk, een uitslag waar gezien het wedstrijdbeeld niet veel op af viel te dwingen. De snelle voorsprong hielp de regiogenoot in het zadel, maar daarna was Barendrecht niet bij machte de wedstrijd nog te doen kantelen.

Barendrecht heeft zodoende zes punten uit vijf wedstrijden, evenveel als HHC Hardenberg. De oranjehemden wonnen van Excelsior Maassluis en VVSB, maar gingen onderuit tegen Jong Sparta, Scheveningen en afgelopen zaterdag tegen Rijnsburgse Boys. HHC Hardenberg is uiteraard wel een geduchte tegenstander voor Barendrecht: vorig seizoen snoepte HHC in de laatste speelronde nog de derde plaats op de eindstand af van Barendrecht. Hoewel Barendrecht en HHC Hardenberg sportief weinig voor elkaar onder doen, dateert de laatste overwinning van de rood/witten alweer uit 2015, toen het op De Bongerd 3-1 werd. Barendrecht wil daar in 2018 uiteraard graag weer een zege aan toevoegen, om zo aansluiting te houden bij de subtop in de Tweede Divisie. De wedstrijd tegen HHC Hardenberg begint zaterdag om 15.30 uur op sportpark De Bongerd.


Foto: Digitaal Dagblad