Barendrecht om 14.30 uur thuis tegen Rijnsburgse Boys

mainImage
Barendrecht om 14.30 uur thuis tegen Rijnsburgse Boys

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht heeft nog drie wedstrijden te gaan in de Tweede Divisie. Zaterdag spelen de rood/witten in eigen huis tegen Rijnsburgse Boys. De ploeg uit de Bollenstreek moest het openingsseizoen van de Tweede Divisie aan zich voorbij laten gaan, maar promoveerde afgelopen zomer via de nacompetitie ten koste van Spakenburg naar de nieuwe amateurelite. Het debuut was spectaculair: Rijnsburgse Boys keek in de openingswedstrijd tegen een 2-0 achterstand aan, maar boog dat in de tweede helft om. Tegenstander in dat openingsduel was niemand minder dan Barendrecht.

De rood/witten kunnen zich pas vlak voor het einde van de competitie revancheren voor die nederlaag in de eerste wedstrijd van het seizoen. Trainer Adrie Poldervaart zal echter wel flink moeten improviseren om zaterdag een overwinning te boeken. Barendrecht mist al een handvol spelers vanwege blessures en moet zaterdag ook stellen zonder Max van Dijk, Jeffrey Aarts en Danny Monster. Het trio basiskrachten is na hun rode en gele kaarten van afgelopen weekend zaterdag geschorst voor de ontmoeting met Rijnsburgse Boys.

Barendrecht wil uiteraard de knappe derde plaats op de ranglijst vasthouden, Rijnsburgse Boys zal de zesde plaats – eveneens knap als promovendus – ook graag willen verstevigen. De aftrap is om 14.30 uur.


Foto: Digitaal Dagblad