Barendrecht incasseert nieuwe tegenvallers

mainImage
Barendrecht incasseert nieuwe tegenvallers

Het wordt voor Barendrecht steeds lastiger om een volwaardig elftal op de been te brengen in de Tweede Divisie. De rood-witten verloren zaterdag in Werkendam met 4-0 van Kozakken Boys. De ploeg van trainer Albert van der Dussen miste door blessures, schorsingen en afwezigheid liefst zeven basisspelers. Daar kwam bij dat Danny Monster zijn vijfde gele prent kreeg en volgende week moet brommen.

Barendrecht ging naar Kozakken Boys, dat ook niet bepaald een denderend seizoen doormaakt, voor een punt. De rood-witten hadden een gelegenheidsdefensie met Yorik van Deelen en Danny Monster in het centrum. Er waren weer eens basisplaatsen voor Ali Khaldi en Christian Dabaghian.

De eerste helft ging het nog aardig gelijk op. Barendrecht kreeg zelfs nog een paar mogelijkheden. Een vrije trap van Delano a Cohen kwam in de muur. Vlak voor rust had Rowendly Martijn de kans op 0-1 maar hij miste alleen het voor het Werkendamse doel.

Tot overmaat van ramp kwam Kozakken Boys in de extra tijd van deel een wel op voorsprong. Jeffrey Rijsdijk maakte er 1-0 van. Rond het uur werd het 2-0 door Ahmed el Azzouti. Toen Mats van Huijgevoort zorgde voor de 3-0, was het duel gespeeld. Er was nog een half uur te gaan. In de slotfase maakte El Azzouti zijn tweede en zo werd het 4-0. Barendrecht moet de wonden gaan likken en hopen op niet nog meer kaartenlast of blessureleed.

Kozakken Boys-Barendrecht 4-0 (1-0)
45. 1-0 Rijsdijk, 58. 2-0 El Azzouti, 62. Van Huijgevoort, 75. 4-0 El Azzouti.
Scheidsrechter Veekamp, gele kaarten: A Cohen, Monster (Barendrecht), Bolsius (Kozakken Boys).
Opstelling Kozakken Boys: Den Hartog; Eekman, Van Huijgevoort (68. Heesakkers), Bot (68. Bolsius), Agatowski, Van Eima (74. Vicento), El Azzouti, Van Ingen, Rijsdijk, Monteiro, Van Nuland.
Barendrecht: Van der Ploeg; Almeida, Van Deelen, Monster, Oulad Ali; Khaldi (76. Wolters), Maurits, A Cohen; Martijn, Biekman (57. Dogan) en Dabaghian.

Vijftiende
Barendrecht blijft vijftiende in de Tweede Divisie met 11 punten uit 12 wedstrijden. De rood-witten hebben FC Lienden (10) en Scheveningen (9) onder zich. VVSB is hekkensluiter met 5 punten. AFC behoudt behoudt de koppositie met nu 28 punten uit 12 duels.

AFC
Komende zaterdag komt koploper AFC naar De Bongerd. De Amsterdammers staan bovenaan mede dankzij de 2-1 zege op HHC Hardenberg zaterdag. Op De Bongerd wordt zaterdag om 14.30 uur afgetrapt.


Foto: Digitaal Dagblad