Barendrecht deelnemer Feyenoord Academy Toernooi

mainImage
Barendrecht deelnemer Feyenoord Academy Toernooi

De Kuip is zondag 3 juni het decor van een groot Onder-9 pupillentoernooi, waaraan de jongste jeugdteams van Feyenoord en die van de Feyenoord Academy Partners deelnemen. De toegang tot deze heerlijke jeugdvoetbaldag is gratis.

De Feyenoord Academy deelt haar ervaring en expertise op structurele basis met haar Academy Partners, een select aantal topamateurverenigingen in met name Zuid-Holland die net als Feyenoord de persoonlijke ontwikkeling van jong voetbaltalent centraal hebben staan. BVV Barendrecht is een van die Academy Partners van de Stadionclub.

Tijdens de vierde editie van het Feyenoord Academy Partnertoernooi (aanvang 09.00 uur) speelt de top van het regionale Onder-9 pupillenvoetbal tegen elkaar in De Kuip. Naast BVV Barendrecht nemen ook Alphense Boys, VV Spijkenisse, RBC Roosendaal, VVIJ, Oranje Wit, Alexandria ’66, Velo, FC ‘s-Gravenzande, RCL en VOC deel. Ook is Feyenoord zelf natuurlijk vertegenwoordigd, zowel met de eigen JO-9 jeugdteams als met de jeugdteams van SC Feyenoord.

Toegang tot het toernooi is gratis.


Foto: Digitaal Dagblad