Adrie Poldervaart start met 7-3 zege

mainImage
Adrie Poldervaart start met 7-3 zege

Trainer Adrie Poldervaart (ex-BVV Barendrecht) is met Excelsior de voorbereiding begonnen met een 3-7 overwinning op het Westlands Elftal. In totaal liet de nieuwe oefenmeester 21 spelers in actie komen op het kunstgrasveld van RKVV Westlandia.

Excelsior Rotterdam begon goed aan het eerste oefenduel. Na een prima eerste kwartier was het al 0-3 door treffers van Ali Messaoud (2x) en Ryan Koolwijk. In de warmte lukte het Excelsior vervolgens niet om de score verder uit te breiden, waardoor het halverwege nog steeds 0-3 was.

Na de rust liet Poldervaart een vrijwel volledig ander team opdraven. Alleen Jurgen Mattheij bleef staan, hij werd halverwege de tweede helft afgelost door Dogucan Haspolat. De tweede helft ploeg bestond onder meer uit vier jeugdspelers. Een van de jongelingen, Dave van Delft, maakte kort na rust de 0-4.

Beide ploegen wisten in het restant van de tweede helft drie keer te scoren. De thuisploeg viel op door drie fraaie treffers, terwijl voor Excelsior debutanten Mikael Anderson, Dennis Mahmudov en jeugdspeler Carlito Fermina trefzeker waren.


Foto: Digitaal Dagblad