Barendrecht naar Het Kasteel

mainImage
Barendrecht naar Het Kasteel

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht gaat morgen (zaterdag) op bezoek op Het Kasteel. In het eigen stadion is Jong Sparta dan de tegenstander van de rood/witten in de zevende speelronde van de Tweede Divisie.

Barendrecht wil zich op Het Kasteel uiteraard herstellen van de forse thuisnederlaag tegen HHC Hardenberg (0-4), die volgde op een al even kansloze ontmoeting met Excelsior Maassluis (0-3). Tegen Jong Sparta zal het geen gemakkelijke opgave zijn om het tij te keren, want de Rotterdamse beloftes bezetten de vierde plaats op de ranglijst. Spakenburg, HHC Hardenberg en GVVV moesten dit seizoen al hun meerdere erkennen in Jong Sparta, dat sinds de zomer onder leiding staat van Jeroen Rijsdijk, in voorgaande jaren trainer was van Excelsior Maassluis. Rijnsburgse Boys en IJsselmeervogels (beiden 2-1) slaagden er dit seizoen wel in om Jong Sparta een nederlaag wist toe te brengen.

Desalniettemin bewaart Barendrecht goede herinneringen aan de vorige bezoeken aan Het Kasteel. Zowel in 2016 als in 2017 wonnen de rood/witten op Spangen met 3-1. Die statistiek geeft de Bongerdbewoners wellicht wat vertrouwen voor de wedstrijd die komende zaterdag op het programma staat. Het duel bij Jong Sparta begint zaterdag om 15.30 uur.


Foto: Digitaal Dagblad