Smitshoek pakt punt bij SC Feyenoord

29 September 2018, 18:12 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Smitshoek heeft het tegen SC Feyenoord uitstekend gedaan. De ploeg van trainer Richard Middelkoop hield aan het treffen met de Rotterdamse titelkandidaat een 1-1 gelijkspel over. In de eerste helft was SC Feyenenoord sterker en kwam het verdiend op een 1-0 voorsprong door een treffer van Christian Adelmund. De vrije trap van de verdediger verdween pardoes in het Smitshoek-doel zonder dat iemand de bal raakte.
In de tweede helft kwam Smitshoek knap terug en was het de betere. De gasten kregen een aantal goede kansen. Het was weer Juriën Reineta die weer belangrijk was voor Smitshoek. Ook tegen SC Feyenoord liet Middelkoop hem vandaag invallen. Vorige week scoorde hij op schitterende wijze van afstand tegen Rijnvogels en dat deed hij nu ook tegen SC Feyenoord. Na de 1-1 kreeg Smitshoek zelfs kansen op de overwinning. De Barendrechters hebben nu zeven punten uit vijf wedstrijden. SC Feyenoord heeft één punt meer.