Smitshoek kansloos in Gouda

16 September 2018, 14:17 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Smitshoek maakte zaterdagmiddag weinig kans tegen Jodan Boys. De Gouwenaars stonden na twee wedstrijden nog op nul punten en waren gebrand op een overwinning. Daarvan werd de ploeg van trainer Richard Middelkoop (foto) het slachtoffer. Smitshoek verloor met 3-0.

Jodan Boys kwam voor rust al op een riante 2-0 voorsprong.  Mark Veerman opende na een klein halfuur de score en die voorsprong werd in de 41eminuut verdubbeld door Bradley el Idrissi. Op slag van rust kreeg Smitshoek de kans om de aansluitingstreffer te maken. De rappe Alex Rekondie  had een goede rush aan de linkerkant. Vanuit een gevaarlijke positie schoof hij de bal echter net voorlangs.

Smitshoek kwam na rust beter uit de kleedkamer. Dit resulteerde in de 52e minuut in een grote kans voor de oranjehemden. Niet veel later was  er een opstootje rond de middencirkel en de scheidsrechter trok  in één keer rood voor de centrale verdediger van Smitshoek. Jodan Boys vervolgde de wedstrijd met een man meer. De overtalsituatie werd kort daarop goed uitgespeeld door Levi Marengo: 3-0. Daarna werd het door Vincent Verbond ook nog 4-0.