Ruime oefenzege voor Barendrecht

24 October 2018, 08:43 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het eerste elftal van BVV Barendrecht heeft dinsdagavond een oefenduel met Jong FC Dordrecht ruim gewonnen. Op sportpark De Bongerd werd het 6-2 voor de rood/witten. Barendrecht was in de eerste helft veel te sterk voor de beloftes van de Krommedijk. Bas Mourits was al na 5 minuten trefzeker (1-0) en verdubbelde die voorsprong rond het kwartier (2-0). Na een half uur schoot Delano A Cohen (foto) een vrije trap binnen (3-0) en nog voor rust zorgde Donny Navajas Sanches voor de 4-0.

Na de rust waren de verhoudingen op De Bongerd wat beter in balans. Anass Daarej deed met een vrije trap wat terug voor Jong FC Dordrecht (4-1), maar even later zorgde Christiaan Dabaghian toch weer voor een ruimere voorsprong voor Barendrecht (5-1). Rond het uur maakte Quincy Hogersteger er 5-2 van. Het slotakkoord was voor de thuisploeg: jeugdtalent Marouane Bakour zorgde tien minuten voor tijd voor de 6-2 eindstand.