De Hypotheekshop in de buurt (350×350)

Royston Drenthe, voormalig speler van Feyenoord en Real Madrid, signeert op zaterdag 25-11-2017 zijn veel besproken biografie bij The Read Shop aan de Middenbaan in Barendrecht. Aanvang 15:00 uur. Hugo Verkley heeft het boek geschreven.
De eerste biografie gaf Royston Drenthe enkele weken geleden aan Gerard Meijer, de oud-verzorger van Feyenoord die altijd een speciale band heeft gehad met het enfant terrible dat op zo’n jonge leeftijd een megatranfser naar real Madrid maakte. Hierover zegt hij in het boek onder meer: ”Spelen bij Real Madrid was echt next level shit’, zegt Royston. ‘Ik leefde in een droom die nog niet was uitgekomen. Ik was daar al wel, maar eigenlijk was ik nog aan het dromen. Ik had toen nog niet door waar ik was, wat bepaalde gasten in mijn team al hadden bereikt. Dat ging ik later pas beseffen. Mijn leven was echt bizar. Als ik nu televisie kijk en Real Madrid zie voetballen, dan denk ik weleens ‘hé, ik was daar ook’. Alles ging te snel. Dan heb ik het niet alleen over het voetbal, maar ook over mijn lifestyle. Toen ik bij Real tekende kreeg ik bijna vijf ton tekengeld. Vijf ton! Als boy van twintig. Kreeg ik zo in mijn handen geschoven van ‘ga maar, puppy!’ Het was gewoon een dierentuin.”

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!