EC: 20 feb 2018 – 350×350

Het Barendrechtse duo RiJo Muziek zal aanstaande vrijdag, 15 september, optreden in de centrale hal van Het Kruispunt. Het optreden is gratis en start om 18.15 uur. Om 20.00 uur is het optreden afgelopen en aansluitend zal DJ Perry weer leuke muziek draaien.

RiJo is een muzikaal duo bestaand uit Irene Agterkamp (zang) en John Wenas (piano). Gepassioneerd weten zij op een originele wijze jazz en bossa nova te vertolken. Daarbij hebben zij het vermogen om een gevoelige snaar te raken bij het publiek. Duo RiJo weet op een unieke wijze een gezellige avond met Jazz te omlijsten en de aandachtige luisteraar te boeien.

Het Kruispunt is te vinden aan de Middenbaan 111 in Barendrecht. Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.

Reageer op dit artikel