Delta Makelaars (350×350)

De 46-jarige Raymond Frehe (foto) is bij SC Feyenoord de opvolger van de vertrekkende Cesco Agterberg. De geboren Rotterdammer tekent bij de Varkenoorders een contract voor 1 jaar. De ambitieuze Frehe is in het bezit van het diploma UEFA-A. Frehe is dit seizoen nog trainer bij Smitshoek. Bij de Barendrechtse hoofdklasser is hij bezig aan zijn zesde en dus laatste seizoen.
Raymond Frehe: ,,SC Feyenoord is één van de meest aansprekende clubs in de regio Rijnmond. Er staat een gedegen organisatie en de club heeft daarnaast een realistische ambitie. Mijn doel is om herkenbaar en aanvallend te spelen en altijd mee te doen voor een prijs.”
Hans Maus, technisch coördinator van SC Feyenoord, is blij met de aanstelling van Frehe. “Raymond Frehe is de trainer die we zochten. Hij is een ambitieuze trainer en zijn ambities passen prima bij SC Feyenoord.”
Raymond Frehe werkte eerder als trainer van het 2e elftal van Barendrecht en Excelsior Maassluis en was hij actief als hoofdtrainer bij HWD. Als profspeler kwam Frehe twee seizoenen uit voor Excelsior. Daarnaast speelde hij als centrale verdediger/verdedigende middenvelder 12 seizoenen op het hoogste niveau bij de amateurs. Hier kwam hij o.a. uit voor Kozakken Boys, Excelsior Maassluis en Neptunus.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!