Mastenbroek (350×350)

Altijd al eens willen weten wie nu echt de slimste is? Na de Pubquiz in Het Kruispunt op 7 december om 20.30 uur weet u het! De Pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen u om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via Wesley & Yolanthe tot de hoofdstad van Schotland: alles kan aan bod komen!

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van 4 a 6 personen (afhankelijk van het aantal deelnemers) het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, nieuws, muziek, films, etc.

In tien rondes van (open) vragen moeten de teams flink aan de slag.

De eerste pubquiz in Het Kruispunt vindt plaats op 7 december om 20.30 uur. Een team bestaat uit minimaal twee personen en maximaal zes personen. Inschrijfgeld per team bedraagt €15,00. Aanmelden is verplicht via [email protected] Het Kruispunt is te vinden aan de Middenbaan 111.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!