Present Barendrecht bestaat in 2018 tien jaar. Daarom organiseert Lions Club IJsselmonde op maandag 3 september een feestelijke jubileumavond in Calvijn Groene Hart. De opbrengst komt helemaal ten goede aan het werk van Present Barendrecht en dus aan alle plaatsgenoten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De feestavond duurt van 20.00 tot 22.30 uur. Op het programma staan onder meer een spannende pub quiz en wervelende muziek van VIVID 3.0, de band die onlangs nog veel succes had op het Zomerfeest. Natuurlijk is er ook, in woord en beeld, een terugblik op tien jaar Present in Barendrecht.

Voor 99 euro koopt men een ‘tafel’ voor vier personen én men betaalt de toegang voor iemand die dat zelf financieel niet kan opbrengen. Voor individuele deelnemers bedraagt de toegang 25 euro. Voor alle gasten is er koffie met gebak, gevolgd door twee drankjes en heerlijke versnaperingen. Leerlingen van Calvijn Groene Hart zullen een handje helpen bij de catering.

Wilt u ook present zijn op 3 september? Meldt u zich dan aan via jubileum@presentbarendrecht.nl. Dan krijgt u een factuur en aanvullende informatie over de benefietavond.

Lions Club IJsselmonde en Present hopen op een drukbezochte en interactieve jubileum-avond in de aula van Calvijn Groene Hart.