CDA Barendrecht

Polreclame, de Barendrechtse one-stop-shop voor een grote diversiteit aan reclame-uitingen, heeft onlangs weer enkele projecten afgerond. Het bedrijf van de broers Sander en Dave van der Pol benadert grote en kleine opdrachten met dezelfde professionaliteit. Zo kon het gebeuren dat Polreclame onlangs zowel een bouwbord bij een bouwproject van Van Gelder afleverde, restaurant De Wensboom hielp bij de opening met logo’s en bij een particulier een wall-cover regelde met een Jan-Steen-schilderij.

“We proberen bij alle opdrachten meer te doen dan we beloven,” vertelt Sander. “Zo hebben we bij het bouwbord van Van Gelder de onthullingsdoek bij de officiële start met de bijbehorende touwen geleverd en als extra hebben we de houten constructie in de bedrijfskleuren afgeleverd. Die kleuren presenteert de opdrachtgever als een bedrijf dat oog heeft voor detail.”

Ook bij restaurant De Wensboom van tv-persoonlijkheid Rob Geus heeft Polreclame de officiële openingsdoek (door Burgemeester van Belzen onthuld) met de kleden geleverd. Op de openingsdag van het restaurant heeft van der Pol de sfeer buiten met enkele sfeervolle beachflags en binnen met een mooie deurmat met het logo van het restaurant geleverd. “Tevens een stukje maatschappelijk ondernemen.”

Een complete wallcovering met het schilderij ‘Het huishouden van Jan Steen’ is een voorbeeld van moderne vorm van sfeermaken. Na het downloaden uit de databank van het Rijksmuseum werd een digitale reproductie gemaakt op de hypermoderne printer van het bedrijf. De wallcover betrof een complete wand inclusief een deur die daardoor bijna onzichtbaar werd en geen storend element meer was maar juist bijdroeg aan de uitstraling. Voor kunstliefhebbers kan Polreclame wallcover-schilderijen leveren tot aan de grootte van de Nachtwacht.

Ondernemers die interesse hebben of meer willen weten van het Barendrechtse Polreclame kunnen het bedrijf bezoeken op de Koopliedenweg 14, kunnen een magazine aanvragen bij [email protected] of kunnen kijken op www.polreclame.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!