VVD Barendrecht samen met Albrandswaard en Ridderkerk

mainImage
VVD Barendrecht samen met Albrandswaard en Ridderkerk

De lokale afdelingen van de VVD in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk gaan fuseren. Dat heeft de Albrandswaardse fractie bekend gemaakt op de partijwebsite. De partij wil verder in BAR-verband, omdat de drie gemeenten al vijf jaar met elkaar samenwerken.

''VVD Albrandswaard is enkele jaren geleden met VVD Barendrecht en Ridderkerk in gesprek gegaan om de wens uit te spreken ook als VVD een BAR samenwerking te starten. Zo bewegen we als politieke partij mee met de tijd en kunnen we ons sterke netwerk optimaal inzetten. Het doel is om niet alleen in Albrandswaard, maar in alle drie de BAR-gemeenten een liberaal geluid te laten horen. Na meerdere gesprekken met het bestuur en de leden heeft VVD Albrandswaard op de ledenvergadering van 1 november unaniem besloten om te fuseren met Barendrecht en Ridderkerk'', zo verklaart VVD Albrandswaard op de website.

Wie er zitting neemt in het nieuwe partijbestuur is nog onduidelijk. In ieder geval is bekend dat namens de Albrandswaardse tak Vera Spruit-Remijn en Anneke van Klaveren zitting nemen.


Foto: Digitaal Dagblad