Vier bijeenkomsten over collegeprogramma

mainImage
Vier bijeenkomsten over collegeprogramma

Het college nodigt alle inwoners, organisaties en (maatschappelijke) partners uit om hun inzichten te delen over de belangrijkste thema’s en prioriteiten voor 2018-2022. De burgemeester en wethouders willen zo komen tot een breed gedragen collegeprogramma “Komende maand maken we een start met bijeenkomsten om in gesprek te gaan over het collegeprogramma. Maar daar blijft het niet bij, de komende jaren blijven we gesprekken voeren. Onder andere door als wijkwethouder veel in de wijken te zijn.” Aldus wethouder Tanja de Jonge namens het college.

Het college van B&W wil inwoners, bedrijven en instellingen samenbrengen en met elkaar vraagstukken in de samenleving aanpakken. Tanja de Jonge:  “Dit is een belangrijk onderdeel van de manier waarop we de komende jaren willen werken, we zijn van mening dat we ons samen moeten inzetten voor een mooie samenleving in Barendrecht. Wij gaan daarom nadrukkelijk op zoek naar de ideeën van iedere Barendrechter. Iedereen heeft een stem en die willen wij horen.”

De 4 bijeenkomsten over het collegeprogramma worden op de volgende dagen en locaties gehouden:

Maandag 10 september (17.00 – 20.00 uur): Thema Duurzaamheid (Afvalaanbiedstation Gemeente Barendrecht, Londen 15, Barendrecht)

Maandag 17 september (17:00 – 20.00 uur): Thema Zorgen voor elkaar & ontspanning (De Kleine Duiker,

3e Barendrechtseweg 511, Barendrecht)

Maandag 24 september (17:00 – 20.00 uur): Thema Veiligheid, wonen en leven (MFA Waterpoort, Middeldijkerplein 9, Barendrecht)

Maandag 1 oktober (17:00 – 20.00 uur): Thema Leren, werken en ondernemen (Focus Beroepsacademie, Dierensteinweg 4, Barendrecht)

Aanmelden voor één of meer bijeenkomst(en) kan tot drie dagen voor de bijeenkomst via e-mailadres collegeprogramma@barendrecht.nl. Wie niet naar een bijeenkomst kan komen, wordt uitgenodigd ideeën, suggesties en aandachtspunten naar hetzelfde mailadres te sturen.


Foto: Digitaal Dagblad