EVB maakt zaterdag een ‘Thank-you-tour’

mainImage
EVB maakt zaterdag een ‘Thank-you-tour’

Echt voor Barendrecht maakt aanstaande zaterdag 21 april een ‘Thank You-tour’ in de wijk Waterkant in Carnisselande, waar het maar liefst 53% van de stemmen kreeg.

‘’We hebben ons de afgelopen jaren enthousiast en energiek voor een beter Barendrecht ingezet en zullen dit met dank aan de steun van zovelen ook de komende raadsperiode blijven doen’’, laat de fractie en het bestuur van de grootste politieke partij in Barendrecht via een persbericht weten.

‘’De afgelopen weken zijn er door het CDA, SGP/CU, VVD, PvdA, GroenLinks en D66 apart en in gezamenlijkheid zaken gecommuniceerd over het functioneren van Echt voor Barendrecht zowel in de gemeenteraad als in het College. Veel van wat deze partijen zeggen is feitelijk en aantoonbaar onjuist en onderdeel van een politiek spel dat gespeeld wordt om Echt voor Barendrecht uit het gemeentebestuur te houden.’’

’’Het gaat te ver om hier op al de onjuistheden en verwijten in te gaan. Het is echter duidelijk dat de gevestigde partijen ons nu liever kwijt zijn dan rijk. Maar wij richten onze energie liever nu op positieve zaken. We zijn trots op de steun die we kregen en de kiezers kunnen op ons blijven rekenen.’’

Echt voor Barendrecht haalde het landelijk nieuws door 14 van de 29 zetels te veroveren en toch uitgesloten te worden voor deelname aan een coalitie.


Foto: Digitaal Dagblad