Edudelta aanmelden (350×350)

Op donderdag 12 oktober opent wethouder Peter Luijendijk (vrije tijd en recreatie) samen met John en Lyan Leeuwenburg van Theehuys Polderzicht het Toeristisch Overstappunt (TOP) Zuidpolder. De familie Leeuwenburg nam het initiatief voor de TOP Zuidpolder en deze is verder tot stand gekomen dankzij bijdragen van de provincie Zuid-Holland en de gemeente Barendrecht. Het Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde verzorgt het dagelijks onderhoud van de TOP. De projectleiding is in handen van de Stichting TOP Routenetwerken.

Een TOP is een ‘knooppunt’ waar diverse bewegwijzerde en onbewegwijzerde fiets- en wandelroutes samenkomen. Een TOP is goed bereikbaar per auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. In de nabije omgeving van de TOP is (vaak) horeca te vinden. Een TOP is een goed startpunt voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt.

Programma
16:30 uur                         Ontvangst met koffie en thee bij Theehuys Polderzicht
17:00 uur                         Welkomstwoord en presentaties
17:10 uur                         Openingshandeling
17:30 uur                         Einde programma

Het  adres van Theehuys Polderzicht: 3e Barendrechtseweg 539, 2991 SH Barendrecht. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid langs de 3e Barendrechtseweg.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!