Mastenbroek (350×350)

Vandaag wordt het een overwegend bewolkte dag. In de vroege ochtend is het overwegend droog, maar in de middag en avond volgen lichte buien. In de middag is er ook af en toe een knipoog van de zon. Het wordt maximaal 16 graden Celsius in Barendrecht. De zuidwestenwind is matig, windkracht 3 Beaufort. Vanavond en in de nacht naar woensdag blijft het bewolkt en valt er af en toe lichte regen. Later op de avond wordt het droog. Met minima van 15 graden Celsius is het een zeer warme nacht voor de tijd van het jaar. Normaal is dit de middagtemperatuur.

Morgen is het licht wisselvallig met langdurige droge perioden en af en toe kortstondige perioden met lichte motregen. Ondanks de bewolking is het aangenaam met temperaturen van circa 17 graden Celsius. Daarbij staat een matige zuidwestenwind, windkracht 3 Beaufort in de Rijnmondregio. Woensdagavond en in de nacht naar donderdag trekt een gebied met buien over Barendrecht en er valt circa 1 mm..

Vanaf donderdag verlaat het wisselvallige, bewolkte en bij tijden winderige herfstweer het Rijnmondgebied. De zon is regelmatig te zien in het regionale weerbeeld en op een enkele bui op donderdag na na blijft het droog. De middagtemperaturen komen nog iets hoger uit en in het aanstaande zonovergoten weekend kan het zelfs 22 graden Celsius worden in het oostelijke deel van het Rijnmondgebied.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!