Rabobank – Starter van het Kwartaal (250×250)

Noggus, een dagactiviteitenlocatie van ASVZ waar mensen met een verstandelijke beperking werken, gaat op donderdag 14 december wenskaarten verkopen bij Het Kruispunt en op de Middenbaan. Op eigen initiatief van de groep van Noggus worden nu wenskaarten gemaakt waarvan de opbrengst ten goede gaat komen van Serious Request.

Wel waren de teamleden zo slim de voorwaarde af te dwingen om zelf de opbrengst te overhandigen bij de 3FM-dj’s in het glazen huis te Apeldoorn. Uiteraard wordt alles in goede banen geleid door medewerkers van Noggus.

De mensen van Noggus hopen uiteraard dat Barendrechters in grote getale kaarten bij hen komen kopen. Doneren in de kas ter plekke mag natuurlijk ook.

Noggus, de naam zegt het al, is actief in de kringloop. Maar de mensen van Noggus doen meer. Naast de verkoop van tweedehands artikelen, zijn de mensen met hun handen actief.

Barendrechters die op zoek zijn naar leuke, goedkope en functionele artikelen kunnen gewoon binnenlopen en komen snuffelen op de vestiging op Industrieterrein Dierenstein, Oosteinde 11. Noggus is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10 tot 15 uur.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!