De Hypotheekshop in de buurt (350×350)

Op zaterdag 2 december presenteert MAKRO Barendrecht ‘Koken met…’. De bekende tv-koks Gwenn, Ramon Beuk, Mounir Toub en Giovanni Caminita geven Masterclasses met de focus op feestdagmenu’s. De Masterclasses zijn een exclusieve actie van de vestiging Makro Barendrecht.

Tahnee Valkenburg trots: ‘In samenwerking met Van Tellingen Media Groep, het management van de koks, hebben wij een uniek en exclusief evenement kunnen bedenken. Deelnemen kan voor een spectaculair goedkope prijs per persoon. Geïnteresseerden moeten snel zijn, en dat zeg ik niet als marketingtruc, want er is slechts plaats voor 15 personen per masterclass.’

De Masterclasses duren anderhalf uur en zitten vol met tips en tricks, inspiratie en beleving van iedere kok over zijn eigen specialiteit.

‘Ook de manier waarop de Masterclasses worden verzorgd is speciaal,’ vertelt Tahnee Valkenburg. ‘De vier koks hebben hun Masterclass gericht op menu’s die een korte bereidingstijd vragen. Met andere woorden, wanneer de cursisten dezelfde gerechten op tafel willen toveren, dan hebben ze zelfs nog tijd om tussendoor met van hun partner of familieleden te genieten.’

De Masterclasses worden gegeven bij het Foodcourt van de vestiging in Barendrecht en uiteraard word gebruikt gemaakt van de verse producten van de Food Afdeling.

De koks…

> Gwenn geeft een Masterclass Bakken en toont Franse elementen zodat de inschrijver tijdens de feestdagen een heerlijke zoete beleving aan zijn of haar gasten kan presenteren.

> Ramon toont in zijn Masterclass hoe snel een verbluffende maaltijd (gezond, vers) voor te zetten. Niet ingewikkeld en tijdrovend, maar wel snel en smaakvol.

> Mounir leert in de Masterclass overheerlijke gerechten maken met verse producten en Noord-Afrikaanse invloeden. Voor deelnemers die van uitproberen houden.

> Giovanni geeft tips en tricks en gecombineerd met entertainment en maakt er tijdens zijn masterclass er samen met de deelnemer een feestje.

Inschrijven voor een masterclass door te mailen naar [email protected] onder vermelding van: Masterclass (bijv:Ramon Beuk) en de starttijd.

Let op: vol is echt vol. Het FoodCourt kent 15 vaste zitplaatsen.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!