Nederlaag Feyenoord en 2x rood

12 August 2018, 16:37 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Feyenoord is het nieuwe seizoen in de eredivisie begonnen met een nederlaag. Drie dagen na de nederlaag bij Trencin (4-0) in de derde voorronde van de Europa League verloor de club ook bij het gepromoveerde De Graafschap (2-0).

Fabian Serrarens opende in de 31e minuut de score. Stef Nijland verdubbelde ver in blessuretijd de voorsprong van de thuisploeg. Feyenoord stond toen nog maar met negen man op het veld. Eric Botteghin kreeg in de 67e minuut zijn tweede gele kaart binnen acht minuten. Jean-Paul Boëtius incasseerde in de tachtigste minuut zelfs twee gele kaarten direct achter elkaar van scheidsrechter Pol van Boekel. Eerst voor een overtreding, vervolgens omdat hij demonstratief applaudisseerde voor de arbiter.