Mastenbroek (350×350)

Vanochtend is het in Barendrecht licht wisselvallig door kortstondige perioden met lichte motregen in de ochtend. Vanmiddag is het overwegend bewolkt, maar is het droog. De zon heeft het moeilijk, maar laat niet helemaal verstek gaan. Ondanks veel bewolking is het aangenaam met temperaturen van circa 17 graden Celsius. Daarbij staat een matige zuidwestenwind, windkracht 3 Beaufort in de Rijnmondregio. Vanavond en in de nacht naar donderdag trekt een gebied met buien over ons gebied en er valt circa 1 mm. regen in Barendrecht.

Donderdag start de dag met naar het oosten wegtrekkende buien. Later in de ochtend wordt het droog en in de middag is er in het Rijnmondgebied tijdelijk vrij veel ruimte voor de zon. Het wordt 17 graden Celsius bij een matige westenwind, windkracht 3 Beaufort. Vrijdag beginnen we aan een nazomerse periode. Het blijft droog en het weerbeeld bestaat uit een mix van wolkenvelden en (flinke) zonnige perioden. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind (2 tot 3 Beaufort) en het wordt 18 graden Celsius in de regio rijnmond.

Zaterdag schijnt de zijn er flinke perioden met zon, soms trekt er een wolkenveld over Barendrecht. Het wordt nog iets warmer met 20 graden Celsius. Er waait een matige zuidwestenwind (3 tot 4 Beaufort).

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!