Delta Makelaars (350×350)

Marian Golz, verkoopmedewerkster van de Media Markt Zuid (de gehele week tot zondag tot 22.00 uur open) op de Beijerlandselaan 2 in Rotterdam, voorspelt dat de Airfryer van Philips de ‘verkoophit’ wordt voor de kerstdagen. ,,Er worden nu al meer airfryers verkocht dan frituurpannen’.
Met de unieke Rapid Air-technologie van de Airfryer kunt u de heerlijkste snacks en maaltijden frituren, bakken, braden en grillen met minder vet dan in een conventionele frituurpan omdat u weinig of geen olie nodig hebt! De Philips Airfryer met Rapid Air-technologie produceert ook minder geurtjes dan conventionele friteuses, is gemakkelijk schoon te maken, veilig en zuinig voor dagelijks gebruik!
,,Het is veel gezonder en veel lekkerder’’, vertelt Marian Golz. ,,De producten worden bruin, knapperig en zijn niet vet. Je kunt er ook bijvoorbeeld patat in bereiden. Steeds meer fabrikanten maken speciaal producten voor de Airfryer. Het is mijn tip voor onder de kerstboom en we hebben nu speciale acties, waardoor ze nog voordeliger zijn.’’
Wilt u meer informatie over de Airfryer? Vraag dan bij Media Markt Zuid naar Marian Golz.
Het eerste uur parkeren in de parkeergarage aan de Colosseumweg 13 is gratis!

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!