Mastenbroek (350×350)

Berkman heeft een eigen Berkman Bonus app. Met deze app spaar je voor leuke acties, kortingen en cadeaus. Elke getankte liter bij Berkman levert punten op. De punten geven je de mogelijkheid om deel te nemen aan leuke acties en aanbiedingen. Op dit moment is de Berkman Bonus app te gebruiken bij de vestigingen: Barendrecht, Spijkenisse, Ulvenhout, Roosendaal, Voorburg, Hellevoetsluis, Den Haag, Julianadorp, Middelburg (onbemand), Dirksland en Olthof Tankstation. De acties bestaan uit een leuke mix van lokale en landelijke bedrijven. Zo vind je acties terug van o.a. Thuisbezorgd.nl, Wijnvoordeel.nl, Van der Valk en vele andere bedrijven!

De Berkman Bonus app download je gemakkelijk in de App Store (iPhone) of Google Play (Android). Als je de app in je bezit hebt, kun je een account aanmaken. Na registratie staan de eerste 25 bonuspunten al voor je klaar! Bij alle bemande stations kun je na je tankbeurt de bonuspunten bij laten schrijven door het personeel in de shop. Laat de klantenkaart in de app zien aan het personeel, zij zullen de QR-code scannen waarna de punten worden bijgeschreven.

Wil je weten welke kortingen er allemaal te vinden zijn in de Berkman Bonus App? Download de app in de diverse stores en kijk voor meer informatie over de Berkman Bonus app op https://www.berkman.nl/particulieren/berkman-bonus/berkman-bonus-app/

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!