EvB #5 – Gratis OV AOW

Met een raak schot opende wethouder Lennart van der Linden gisteren de nieuwe kleedkamers van VV Smitshoek. Bij deze trap kon je zien dat er in de EVB-politicus ook een begenadigd voetballer schuilt. Het sportcomplex van Smitshoek telt nu 28 kleedkamers. Aansluitend kreeg de wethouder uit handen van voorzitter Marco Rensma een mooi verjaardagskado.

Naar een idee van oud- en ere voorzitter Joop Nootenboom is architectenbureau Rialto in samenspraak met huisaannemer Welbouw drie jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van de uitbouw aan de westzijde bij veld 3. Met de broodnodige financiële steun van onze sportvriendelijke gemeente Barendrecht zijn de aannemer en een groep vrijwilligers afgelopen zomer aan de bouw begonnen.

Met deze vier nieuwe kleedkamers komt Smitshoek op 28 en voldoen zij aan de norm van vier stuks per speelveld. De kleedkamers zijn voorzien van de laatste technieken, zoals LED verlichting en een douche systeem dat aan de laatste eisen van een legionella beheerssysteem voldoet en op een milieu- en energievriendelijke wijze wordt gespoeld.

Reageer op dit artikel