Edudelta aanmelden (350×350)

Le Bonheur is al jarenlang een drukbezochte hotspot op de Middenbaan in Barendrecht. Enkele maanden geleden is het restaurant prachtig verbouwd en sindsdien is de gelegenheid ook open voor diner. Tijdens de aankomende feestdagen is Le Bonheur voor de eerste keer open. Er is speciaal voor Kerstavond en Eerste Kerstdag een prachtig 5-gangen menu samengesteld. Op Kerstavond zijn er nog enkele plekken vrij.

In de eerste gang kunnen gasten kiezen voor een Beef Tataki (runderlende/bosui/yakitorisaus) of een Tuna Tataki (tonijn/sesam/wasabi). De tweede gang bestaat uit een overheerlijk paprikasoepje. In de derde gang wordt parelhoen geserveerd. In de vierde gang kan er gekozen worden tussen een livarsucade of hertensteak. De vijfde gang wordt afgesloten met een Hangop (vanille/rood fruit en vanille ijs) of een affogato (vanille ijs / caramelsaus / espresso). Aanvullend op deze vijf gangen kan men een mooi aperitief glaasje Champagne Roger bestellen en/of een kaasplankje van De Weypoort. Indien gewenst wordt er ook een bijpassend wijnarrangement aangeboden.


Het 5-gangen menu kost € 49,50 p.p. Men dient te reserveren, aankomst tussen 18.00 en 19.30 uur. Le Bonheur is te vinden op de Middenbaan 85 en telefonisch bereikbaar via 0180 62 19 12. Men kan ook per e-mail reserveren: [email protected]

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!