CDA Barendrecht

De gemeenteraadsverkiezingen vinden dit jaar plaats op 21 maart 2018. Barendrechters gaan die dag massaal naar de stembus om te stemmen op zijn/haar favoriete partij. Een nieuw stemlokaal in Barendrecht is dit jaar de locatie in Het Kruispunt. Het stemlokaal in Het Kruispunt is geopend vanaf 07.30 uur tot 21.00 uur. Het stembureau is uiteraard toegankelijk en ingericht voor mensen met een lichamelijke beperking.

Barendrechters stemmen op 21 maart niet alleen voor de gemeenteraadsverkiezingen, ook op het raadgevend referendum over de Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (WIV).

Met de nieuwe stemlocatie in Het Kruispunt, komt het lokaal in de Bethelkerk te vervallen.

‘’Wij zien in Het Kruispunt een aansprekende locatie voor een stembureau. Door de centrale ligging is het stemlokaal goed bereikbaar voor de burgers’’, aldus Ina Corvers van de gemeente Barendrecht.

Het Kruispunt is in de zomer van 2016 prachtig verbouwd tot een plek voor en van alle Barendrechters. Onlangs heeft het gebouw de 200.000e bezoeker mogen verwelkomen.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Digitaal Dagblad BV en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.

Beeldrechten: Kjell Betlem.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!