Delta Makelaars (350×350)

Op donderdag 23 november is er weer een Koffie met… in bibliotheek Het Kruispunt Barendrecht. Van 10.30 tot 12.00 uur vertelt de in Barendrecht wonende Myra van de Korput over haar boeiende werk als hoedenontwerpster.

Sinds 1999 houdt Myra zich intensief bezig met het ontwerpen van hoeden. Zij heeft haar kennis opgedaan in binnen- en buitenland en inmiddels diverse prijzen gewonnen met haar hoeden.

Regelmatig werkt ze mee aan modeshows, bruidsshows, hoedenshows, kunstroutes en exposities in musea en luxe modezaken. Haar ontwerpen zijn o.a. te zien op Prinsjesdag, Royal Ascot, internationale wedstrijden en in publicaties in Nederlandse en Engelse tijdschriften.

Sinds 2007 heeft ze haar eigen atelier in Barendrecht, waar ze haar hoeden ontwerpt en verkoopt. Hier worden ook de lessen en workshops hoeden maken gegeven aan cursisten en mode-studenten. Benieuwd naar dit interessante verhaal? Kom dan gezellig op de koffie of thee in bibliotheek Het Kruispunt in Barendrecht!

Koffie Met start om 10:30 en duurt tot 12:00 uur. De Bibliotheek vindt het fijn als u zich van te voren aanmeldt. Dit kan bij de servicebalie van de bibliotheek of via telefoonnummer 078 620 55 00.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!