CDA Barendrecht

Op dinsdagochtend 19 december geeft het BaerneKoor haar jaarlijkse kerstconcert in de BaerneZaal, Buitenlandse Baan 1 in Barendrecht Centrum. Onder leiding van dirigent en pianist Hans Cok zingt het koor bijzondere koorwerken zoals The Lord our Righteousness van Hugh Blair, Shine Your Light on me van T. W. Aas en Messiah! Bright Morningstar van McGuire.

Veel werken zijn Engelstalig, maar er wordt ook Nederlands gezongen met De Sterre gaat stralen en Midden in de winternacht.

Als soliste treedt ook nu weer op de sopraan Mariët Kaasschieter, die een aantal liederen samen met het koor zal vertolken. Een instrumentale bijdrage wordt geleverd door fluitiste Hanneke Meijer. Zij vertolkt de beroemde Air van J.S. Bach. Met de sopraan speelt zij bovendien de Winter Carol van Porterfield. Het BaerneKoor van CultuurLocaal zingt met veel plezier elke dinsdagochtend in de BaerneZaal een zeer divers repertoire: van musical tot klassiek. Nieuwe leden zijn altijd welkom en kunnen een kijkje komen nemen en meezingen in de BaerneZaal bij een repetitie van het koor.

Het concert begint om 10:30 uur en er is geen pauze. Inloop vanaf 10:00 uur met een kopje koffie. De toegang is € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee vooraf.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!