Vandaag is het in Barendrecht wisselend bewolkt en valt er af en toe een regenbuitje. De meeste zon is voor de middag weggelegd. Met een matige zuidwestenwind (3 Beaufort) wordt in eerste instantie nog vrij zachte lucht aangevoerd en loopt de temperatuur op naar een maximum van 9 graden Celsius. In de loop van de middag ruimt de iets afzwakkende wind (3->2 Beaufort) naar het westen en stroomt er geleidelijk koelere lucht Rijnmondgebied in. De temperatuur daalt dan naar circa 5 graden Celsius. In de loop van zaterdagavond klaart het tijdelijk breed op. De wind ruimt naar noordelijke richtingen en blijft zwak, windkracht 2 Beaufort.

In de nacht naar Eerste Paasdag is het wisselend bewolkt. De minima liggen rond 2 graad Celsius. De noordoostelijke wind is zwak tot matig, windkracht 2 tot 3 Beaufort.

Eerste Paasdag is het wisselend bewolkt met van tijd tot tijd buien. Er waait een overwegend matige noordenwind met een kracht van 2 op de schaal van Beaufort. De maxima komen rond een frisse 9 graden Celsius uit.

In de nacht naar Tweede Paasdag gaat het tijdens brede opklaringen licht vriezen. De minima liggen rond -1 graad Celsius. De oost-zuidoostelijke wind is (zeer) zwak, windkracht 1 tot 2 Beaufort.

Tweede Paasdag is het overwegend bewolkt en vallen er enkele buien. Deze buien hebben een voorkeur voor de tweede helft van de ochtend en de eerste helft van de middag. Er waait een zwakke tot matige zuidoostelijk wind (2 tot 3 Beaufort). De middagtemperatuur komt met 9 graden Celsius iets hoger uit.