Het contract tussen VV Katwijk en hoofdtrainer Jack van den Berg is na goed onderling overleg per direct ontbonden. Technisch directeur Cees Bruinink neemt tijdelijk de honneurs waar. Na de teleurstellende nederlaag van afgelopen zaterdag kwamen er diverse gespreken op gang. Hieruit bleek dat er te weinig synergie is tussen Jack en de spelersgroep. Op basis van deze gesprekken is besloten dat het beter is om de samenwerking te beëindigen.

Jack van den Berg werd begin februari aangesteld als nieuwe hoofdtrainer, nadat de toenmalige hoofdtrainer Dick Schreuder op een aanbieding van Philadelphia Union inging. De 59-jarige Van den Berg kwam over van ASWH uit Hendrik Ido Ambacht. De Rotterdammer is als hoofdtrainer in totaal 7 keer kampioen geworden. Met ASWH behaalde Van den Berg de algehele amateurtitel. Bij Barendrecht was daarna hij ook uitermate succesvol.

Jack stapte vorig seizoen op een lastig moment in. Ondanks de moeilijke omstandigheden werd de voorsprong in de laatste 15 wedstrijden behouden, waardoor VV Katwijk kampioen werd van de Tweede Divisie.

Bron: VoetbalRotterdam.nl