Heerjansdam wint in Nieuw Lekkerland

22 April 2018, 13:26 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Heerjansdam speelde zaterdag uit tegen Nieuw Lekkerland en won daar met 2-4. Dat gebeurde op een effectieve manier, zonder overigens echt goed te spelen. Maar wel een nuttige en verdiende overwinning. Boy Stoops zorgde in de tiende minuut voor 0-1 en na ruim een half uur spelen kopte Jelmer Nugteren fraai de 0-2 binnen. De thuisclub maakte op slag van rust door Thom Versluis 1-2.

Voordat Nieuw Lekkerland (na de rust) door kon drukken tikte Ronald Ouwens de 1-3 binnen, na goed voorbereidend werk van Louis Salacroup. Daarna dreigde het nog even spannend te worden toen Niels Brekelmans koel een strafschop benutte: 2-3 (83e minuut). Heerjansdam liet zich niet van de wijs brengen en vlak voor tijd scoorde Ouwens 2-4, na weer een goede actie van Salacroup.