Edudelta aanmelden (350×350)

Traditie getrouw was de VVD Afdeling Barendrecht met een kraam aanwezig op het Winterfeest. Doel was om enerzijds laagdrempelig in contact te kunnen komen met Barendrechters. Naast ruimte voor kennismaken met onze kandidaten en ons programma was er juist ook ruimte en aandacht voor de gezelligheid die het winterfeest met zich mee moet brengen.

Zo had de VVD een grote vaas met Kerstballen in de kraam staan. Degene die raadde hoeveel ballen er in de vaas zaten kon een fraai Kerstpakket tegemoet zien. Veel mensen waagden een gokje en het leverde bij gezinnen die de kraam bezochten soms een leuke discussie op.

Gelukkige winnaar is de heer M. Hoogerwerf. Op één bal na heeft hij het juiste aantal (214) geraden. Hij kreeg dan ook uit handen van twee van de nieuwe kandidaatsraadsleden, te weten Jannie Schaap en Natan Bode, het rijk gevulde kerstpakket.
De honderd lampionnen die de VVD ter beschikking stelden aan de jeugd vonden gretig aftrek. Ondanks het slechte weer deden veel kinderen mee aan de lichtjesoptocht.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!