EvB #4 – Buitenruimte

Harmonievereniging Barendrecht start op dinsdagochtend 24 oktober weer met een serie van vijf play-shops voor peuters. Jonge kinderen willen bewegen, zingen, dansen en zo de wereld ontdekken. Met muziek en liedjes gaat dat nog beter en daarom verzorgt Winia van de Verhalenmand een serie play-shops voor kinderen van (bijna) 2 tot 4 jaar met hun (groot)ouder. Er wordt lekker bewogen op eenvoudige liedjes die bij de alledaagse activiteiten van de kinderen horen. U weet wel, die liedjes die opa en oma vaak nog zingen, maar waarvan u de woorden niet meer kent.

Ook worden spelletjes gedaan die hier mee te maken hebben en worden eenvoudige muziekinstrumentjes gebruikt. De serie van vijf Play-shops kost € 35,00 incl. limonade en koffie/thee voor de (groot) ouders en wordt gehouden in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 aanvang 9.00 uur. Ook zal op woensdagmiddag 25 oktober om 14.30 uur in het Trefpunt bij voldoende deelname een nieuwe KleuterMuziek play-shop starten van 5 bijeenkomsten voor kleuters van 4 t/m 6 jaar.

Meer informatie en opgave bij secretaris Maria Prooi, tel. 06 42412638 of mail naar [email protected] en geef naam en geboortedatum van het kind en uw telefoonnummer door.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!