Delta Makelaars (350×350)

Voor inwoners van Barendrecht houdt de gemeente de bijeenkomst Waaks! op maandag 12 maart. De naam zegt het al een beetje, deze bijeenkomst is gericht op hondenbezitters. Zij zijn namelijk relatief veel buiten en kennen hun wijk goed. Het valt hen dus ook op wanneer er iets afwijkt. De politie kan die extra oren en ogen in de wijk goed gebruiken. Wist u bijvoorbeeld dat een groot deel van de aanhoudingen wordt gedaan doordat alerte inwoners direct 1-1-2 bellen als ze een verdachte situatie zien?

Woont u in Barendrecht, heeft u een trouwe viervoeter en draagt u graag een steentje bij aan een veilig Barendrecht? Kom dan op maandag 12 maart om 19.00 uur naar het gemeentehuis en leer verdacht gedrag en verdachte situaties herkennen. U ontvangt praktische tips en kunt zo op een verantwoorde manier Barendrecht nog veiliger maken!

Aanmelden kan tot 9 maart via [email protected]. Geef ook aan of u met meer personen komt. De eerste 25 aanmelders ontvangen een presentje van De Dierenvriend en Dierenwinkel Wesdijk.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!