Sanisale Barendrecht (350×350)

Optimaal Talent en Improwerkt! houden maandagavond 13 november een etalageworkshop ‘Happy op het werk’ bij Bibliotheek Het Kruispunt.

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken’ – Gandhi –

Gelukkig worden, ook op het werk, is het grootste doel wat we ons kunnen stellen. Gelukkige medewerkers zitten lekkerder in hun vel, zijn creatiever, klantgerichter en halen meer uit hun talenten en potentieel. Als je gelukkig bent op je werk
ben je simpelweg meer waard.

In deze workshop van twee uur krijg je inzichten en oefeningen die je in de mindset van het ‘vrije kind’ en gelukkige medewerker brengen. Je krijgt ook tips voor de kunst om gelukkig te zijn op je werk, hetgeen onderdeel uit maakt van de eigentijdse vaardigheid om je loopbaanregie in eigen hand te nemen en het beste uit jezelf te halen. Uiteraard sta je daarbij ook stil bij je eigen geluksgevoel op het werk.

Deze workshop wordt leuk, no-nonsense en praktisch met een zakelijke insteek gebracht. De training wordt verzorgd door trainer/coach Viktor Steijger van Optimaal Talent en improvisatie professional Tessa Vugts van Improwerkt!

De workshop is geschikt voor iedereen die werkt en dus ook voor ondernemers, bestuurders en leidinggevenden binnen de (semi)overheid en het bedrijfsleven die ook geluk bij anderen op de werkvloer kunnen stimuleren. 

De inloop is om 19.15 uur en de workshop is van 19.30-21.30 uur. Kom in kleding waarin je je het gelukkigst voelt! 

Praktische informatie
Datum: Maandag 13 november
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Bibliotheek Het Kruispunt Barendrecht
Toegang: Gratis
Aanmelden of voor meer info contact opnemen met Optimaal Talent op 01866-40711 of mailen naar [email protected]

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!