Feyenoord wint weer van ADO in beker

1 November 2018, 22:45 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Feyenoord heeft voor het derde jaar op rij ADO Den Haag verslagen in het toernooi om de KNVB-beker. Het elftal van Giovanni van Bronckhorst was dit keer in De Kuip met 5-1 te sterk voor de ploeg uit Den Haag en bereikte zo de derde ronde.

De Hagenaars kwamen in de zevende minuut nog wel op voorsprong via Abdenasser El Khayati. Een te korte terugspeelbal van Giovanni Troupée leidde tien minuten later tot de gelijkmaker van Nicolai Jørgensen. Kort voor rust kopte Eric Botteghin de thuisclub op voorsprong en Jørgensen voerde de score in de tweede helft met twee doelpunten op naar 4-1. Sam Larsson schoot de vijfde treffer binnen. Gezien de nu al forse achterstand in de competitie op PSV en Ajax lijkt het bekertoernooi voor Feyenoord, net als vorig seizoen, de enige manier om nog een prijs te pakken.