Mastenbroek (350×350)

De voetbalvrouwen van Excelsior/Barendrecht hebben de eerste seizoenshelft in de eredivisie afgesloten met nul punten. Ook in de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar tegen ADO Den Haag bleef de het combinatieteam met lege handen. In het Van Donge & De Roo Stadion werd het 1-3 voor de club uit de Residentie. ADO Den Haag scooorde in de eerst helft al twee keer.

Excelsior/Barendrecht was daarentegen de ploeg die in het eerste kwartier na de theepauze de beste kansen kreeg. Na 52 minuten werd een kopbal uit een corner op de lat gekopt en geen minuut later was de thuisclub opnieuw dichtbij. Na een klein uur driemaal scheepsrecht voor de thuisploeg. Nidia Bos kopte toen een hoekschop in de kruising: 1-2.

Maar deze aansluitingstreffer mocht niet baten, want ADO Den Haag vergrootte de marge. Goed samenspel van de ingevallen Vesna Veltrop en Noordam resulteerde in balbezit van Pelova. Laatstgenoemde schoot, kwam niet tot scoren, maar creëerde desalniettemin een rebound voor de doorgelopen Noordam: 1-3.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!