Anna Karpenko (orgel) en Katja Pitelina (fluit) zorgen voor een veelzijdige invulling van het concert op 11 november, georganiseerd door de Stichting Barendrecht Klassiek in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk.

Anna en Katja begonnen beiden hun muzikale opleiding in Moskou. Zij hebben sindsdien op vele plaatsen gestudeerd en ook in combinatie met andere musici een groot en gevarieerd repertoire opgebouwd. Zowel als solist en in ensembles hebben zij opgetreden.
Vanaf 2015 vormen zij het duo ‘Toetsen en fluiten’. Zij verrassen het publiek steeds met bijzondere bewerkingen van stukken voor fluit en orgel. Hun eerste cd is in voorbereiding.
In Barendrecht zullen zij werken laten horen van Bach, Rachmaninov, Debussy en de Fantaisie brillante sur Carmen van F. Borne.

De begintijd voor het concert in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146) is 12.00 uur. Het programma heeft geen pauze. Er is vooraf koffie en thee.
De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn echter meer dan welkom. De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren. Informatie: www.barendrechtklassiek.nl of (0180) 619113.