Mastenbroek (350×350)

Dierendag valt jaarlijks op 4 oktober. Een dag waarop we wereldwijd extra aandacht besteden aan onze (huis)dieren. Bij aquarium- en dierenspeciaalzaak Wesdijk aan de Middenbaan 62 in Barendrecht kunnen kinderen op woensdag 4 en zaterdag 7 oktober een vogelhuisje knutselen en is er een knaagdierenmarkt! Kom jij ook?

,,Op woensdag 4 en zaterdag 7 oktober kun je een vogelhuisje knutselen tussen 13.30 uur en 16.00 uur en op zaterdag is er ook een knaagdierenmarkt tussen 11.30 uur en 16.00 uur. Je kunt kennis maken met verschillende fokkers en kom meer te weten over konijnen en knaagdieren tijdens ons dierendagfeest. Je kunt hen allerlei vragen stellen”, aldus Liesbeth Vat, eigenaresse van Aquarium- en dierenspeciaalzaak Wesdijk.

Tijdens de knaagdierenmarkt op zaterdag 7 oktober heeft Wesdijk verschillende mensen en dieren te gast:
– Hamstery Pure Colour met Russische dwerghamsters en met doorlopende hamsterscaping
– Fifty shades of Campbells met Roborovski dwerghamster & Campbelli dwerghamster
– Beestenplein Aai- en knuffelploeg. Knuffel met echte cavia’s en twee Vlaamse reuzen
– Hazelnootgerbils hobbyfokkerij gerbils Numansdorp met Gerbils

,,Wil je meer leren over deze dieren? Doe dan mee aan onze quiz op woensdag 4 of zaterdag 7 oktober en maak kans op een Wesdijk Giftcard twv 25 Euro’, aldus Liesbeth. ,,De kinderen kunnen naast de quiz ook een vogelhuisje versieren met verf, stiften of stickers. In de winkel hebben we nog leuke andere aanbiedingen en ontvangt iedere betalende klant een leuke verrassing voor zijn of haar huisdier.”

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!